Mágia

Des de sempre el mon de la màgia i les il·lusions li ha atret força.

Ha acabat tenint la sort de poder dissenyar i construir diferents aparells d'aquest tipus per poder ser utilitzats en diversitat d'espectacles.

Desde siempre el mundo de la magia y las ilusiones le ha atraído mucho.

Ha acabado teniendo la suerte de poder diseñar y construir diferentes aparatos de este tipo para poder utilizarse en diversidad de espectáculos de magia.Antonio Díaz (MAGO POP)

Ha dissenyat i construït les màquines d'il·lusions de l'espectacle “La Gran Ilusión” d' Antonio Díaz (Mago Pop), on ha aconseguit que el seu treball hagi arribat a ser vist per mes de 800.000 d'espectadors, ja que ha sigut, de llarg, l'espectacle mes vist a tot Europa l'any 2017.

També ha dissenyat pel mateix mag la Il·lusió de la tele-transportació, anomenada Spacegate, d'el tot terreny Land Rover Discovery Sport, en la gala de la seva presentació a nivell europeu que es va dur a terme a Madrid.


Mag LARI

Ha construït diferents il·lusions per al Mag Lari, com una caixa d'espases, una caixa de desaparició suspesa d'una grua i una base de desaparició gegant on van fer-se fonedissos mes de 50 músics d'una orquestra.


Brando & Silvana

Ha dissenyat i construït mes d'una il·lusió de aparició per a Brando & Silvana en els espectacles de presentació de temporada del Gran Teatre del Liceu.


Quim Masferrer (El Xarlatan)

Ha dissenyat i construït una màquina de levitació per a en Quim Masferrer en el seu espectacle “El xarlatàn”.