Bio

Nascut el 1970 i provinent de dues generacions d'una família dedicada al mont del teatre amateur, comença a iniciar-se en aquest mon des de ben petit. Ben aviat te la oportunitat d'encarregar-se de la part tècnica i disseny d'escenografies en diversos grups de teatre i sarsuela. El 1989 crea el seu propi grup de teatre gestual “Quin Pal” junt amb altres dos actors.

Finalment el 1993 entra a treballar al Teatre-Auditòri de Sant Cugat on comença la seva tasca dins del mon del espectacle professional i on te la oportunitat de començar a treballar primer com a Cap d'Escenari i posteriorment (des de 1995) com a Cap del Taller de construcció de decorats.

Tots aquests anys combina la seva feina com a constructor amb la feina de dissenyador d'escenografies (freelance).

Aquesta llarga participació dins del mon del espectacle en viu, li ha donat la oportunitat de poder treballar amb gran quantitat de professionals reconeguts del sector. Així com aconseguir una alta qualificació per a poder crear, dissenyar, avaluar, i resoldre tot tipus de projectes que tinguin a veure amb l'ambit de la escenografia i l'espectacle.

Dissenya per a teatre, dansa, musicals, sarsuela, grups de música, exposicions, i màgia entre d'altres.

Es professor de metal·listeria a l'institut de teatre de Terrassa (ESTAE).


PREMIS:

Ha estat guardonat amb el premi Butaca a la millor escenografia per “La vida es sueño” dirigida per Calixto Bieito.

Ha estat guardonat amb el premi del públic “els millors del 2000” a la millor escenografia per “La vida es sueño” dirigida per Calixto Bieito.

Ha estat finalista als Premis Max a la millor escenografia per “La vida es sueño” dirigida per Calixto Bieito.


DOCENCIA:

Es professor de metal·listeria en la asignatura de construcció d'escenografies de l'Institut de Teatre de Terrassa (ESTAE).

Ha sigut el professor de fusteria i soldadura en els cursos de preparació de tècnics de l'espectacle en directes del TTE (Taller Tecnologia del Espectacle).

Ha sigut professor de la assignatura de construccions efímeres (escenografia) en el post grau de l'escola Elisava de Barcelona .


VIDEO making off versio llarga.mp4

Video MakingOff construcció Carrosses Reis Sant Cugat del Vallès